nedjelja, 31. svibnja 2015.

Vruće ljeto stiže

Konačno je toplo. Sve one lijepe, lagane stvari iz ormara možemo da prošetamo, ali i da dopunimo ormar kojom novom stvarčicom. Prodavnice obiluju divnim lepršavim tkaninama.:) I drago mi je što nisam vidjela mnogo iz aktuelnog trenda "osamdesete". :) Jer ja to sigurno neću nositi. :) Najodvratnija epoha što se tiče trendova, po meni.

A sad malo prijedloga aktuelnih kombinacija za ovo ljeto. Biće još postova na sličnu temu ovog ljeta.

Hvala što me pratite! :) :*


subota, 23. svibnja 2015.

Fantastična ponuda Eroneta i Kraša

Primijetila sam u katalogu ovu ponudu i odlučila sam otići da kupim te dvije Dorinice sa Hej! start paketom.


Dorine su iz nove kolekcije Dorina čokolada. Dorina Chillin' Extra milk, naravno sa puno mlijeka. Mekana i blagog ukusa, sasvim dobra. Dorina I'm nuts! Peanuts je fina mliječna čokolada sa dosta kikirikija, u krupnim komadima, u sebi. Ja licno nisam baš ljubitelj slatkiša sa kikirikijem, ali moram priznati nije loša.

A sad glavni razlog zbog kojeg pišem ovaj lifestyle post......Hej! Start paket!
Moram reći BRAVO za ERONET! Paketić sadrži sim karticu sa 1 KM na računu i 3000 MB mobilnog interneta, raspoređenog po 500 MB po mjesecu.
A cijena svega ovoga je..........samo 2,65 KM u Konzumu.

Zar nije sjajna ponuda?

Hvala vam što me pratite! :)




utorak, 12. svibnja 2015.

Omiljeni nakit

Ne znam kako vi, ali ja volim da nosim skoro uvijek nešto od nakita, ali nikad previše odjednom. Doduše, u slobodnim trenucima kod kuće sam uvijek bez nakita. Skidam sve čim uđem u kuću. Takvu sam naviku stvorila i ne kajem se.
Preferiram narukvice i prstenje, znači to mi je omiljeni nakit. Iako imam i ogrlice i naušnice...takođe u popriličnom broju...


Više volim srebro i bijelo zlato od žutog zlata, ali imam ponešto i žutog zlata.
Volim još i umjetne bisere, nakit od slonovače i tirkiz školjki, kao i nakit od dragog i poludragog kamenja.





Trenutno moderne, velike statement ogrlice ne nosim, iako ima jako lijepih. Previše su uočljive, to je razlog.

Ako nosim ogrlicu, ponekad je to samo ogrlica ili u kombinaciji sa prstenom. Nikada sve, naušnice, ogrlicu, narukvicu i prsten.
Lijepu narukvicu sa prstenom, nosim takođe ili oboje odvojeno. Naušnice nikad skoro ne kombinujem sa ogrlicom, već sa narukvicom ili prstenjem.

Ali, opet sve zavisi od samog izgleda nakita, odgovara li mi sve to kad se vidim u ogledalu. Izgled božićne jelke ne podnosim.

A vi, kako nosite nakit?

Do sledećeg čitanja, hvala što me pratite. :-)